Motrat Vjollca, si ndryshuan nga femra normale në superbomba Shënjestrës së faqes së njohur, Vipat e Bllokut, nuk i kanë shpëtuar as prezantueset e njohura, dy motrat Marina dhe Luana Vjollca.

Nëpërmjet fotografive të tyre, kjo faqe ka demaskuar ndryshimin e tyre drastik ndër vite për të ardhur pikërisht te dita e sotme, kur ata shikohen si dy nga femrat më bukurat ekraneve shqiptare.

Por a i janë nënshtruar Marina dhe Luana operacioneve plastike dhe “Photoshop”-it? Për mendimin tonë është e dukshme. Gjithsesi këtë jua lemë ju ta gjykoni më mirë…

Motrat Vjollca, si ndryshuan nga femra normale në superbomba

 

Motrat Vjollca, si ndryshuan nga femra normale në superbomba

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here