Motrat VjollcaNga “gara” me punën në të njëjtin televizion, motrat Vjollca kanë kaluar në një “garë” me makina.

Dy bjondet bukuroshe të ekranit, janë ndodhur rastësisht pas njëra – tjetrës teksa ngisnin secila makinën e saj në rrugë. Ka qenë Luana ajo që e ka pikasur e para të motrën dhe këtë moment interesant e ka hedhur në Snapchat.

Edhe pse tani vajzat shihen pak më rrallë në shoqërinë e njëra-tjetrës për shkak të angazhimeve profesionale por edhe personale, fati sërish i bashkon edhe në momente si ky. Nuk dimë cila prej tyre ka dashur ta parakalojë tjetrën, por ajo që e marrim me mend dhe nuk ka dyshim është se dy bjonde si ato, do ta kenë ç’orientuar tërësisht trafikun /In Tv/

Motrat Vjollca

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here