Duken si binjake, por në fakt nuk janë të tilla. Dy motrat Marina dhe Luana Vjollca vazhdojnë të jenë gjithmonë së bashku nga kafeja e mëngjesit e deri te puna e cila është në të njëtën media, në Top Channel.

Por vajzat të cilat dikur ishin vetëm velina dhe nuk e hapnin gojën, sot ato mund të quhen ikona të prezantimit. Por mbi të gjitha mund të jenë motrat më seksi të show-bizit shqiptar.

Televizionet edhe më parë dhe sot sjellin vajza motra nëpër programe të ndryshme, por si ato të dyja të paktën për ekran nuk mund të lindë më nëna.

Por a ka lindur nëna dy binjakë meshkuj që të mos i lërë beqare bukuroshet? Ndoshta!

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here