Ka qenë një periudhë pushimi kjo për këngëtaren Greta Koçi. Më se e nevojshme në fakt në jetën e një këngëtareje, me një axhendë të ngjeshur.

Por ja që ditëlindja e Çiljetës e ka nxjerrë atë nga shtëpia. Në të vërtetë, ky ka qenë një motivim i mirë jo vetëm për Gretën, por edhe motrën e saj, këngëtaren e re Eni, për t’u takuar me miqtë dhe kolegët e shumtë, si në këtë rast ku janë takuar me një prej vëllezërve korçarë, Stefin.

Nga ana tjetër, siç kemi mësuar, Greta po përgatitet për një klip të ri, që do të vijë së shpejti për fansat e saj./BLUETOOTH/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here