Motrat Kim, Kourtney dhe Khloe, të cilët kanë vargun e tyre të butikëve ‘Dash’, janë bashkuar me markën nga Los Angeles ‘Virgin Saints and Angels’ për të lansuar linjën e tyre të gurëve të çmuar, “The Kardashian Collection”.
Dhe treshja e motrave, babai i të cilave, Robert Kardashian, ka qenë armen, janë kthyer kah historia e këtij vendi për t’u inspiruar. “Jam e ngazëllyer që përfundimisht do të jem në gjendje të ndaj disa copëza të mahnitshme nga koleksioni me ju.
Dizajni është inspiruar nga trashëgimia armene dhe ka një simbolik prapa çdo produkti”, ka thënë Kim.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here