True Thompson mbushi ditën e djeshme mbushi 1 vjeç dhe kjo është një ditë e lumtur për familjen Kardashian. Khloe ka vendosur të publikojë një seri fotosh të saj që nga dita e lindjes e deri tani. Por, tek njëra prej ty diçka nuk shkon dhe si gjithnjë është Photoshopi.

Ajo është fotoja në shtratin e spitalit, sapo True kishte lindur. Me një fytyrë të adhurueshme të porsalinduri, vërtet e dashurojmë këtë foto. Por fytyra e Khloes është modifikuar tej masës.

Ndriçimi në fytyrën e saj është ndryshe nga ai pjesës tjetër në foto, dhe qafa e saj është jo e qartë. Ajo duket me një makijazh perfekt dhe shumë e qetë, dhe gjithashtu nëse zmadhon foton sheh që një pjesë e shtratit është e paqartë dhe nuk lidhet mirë me pjesën tjetër. Kjo sigurisht ka ardhur nga gabimet në Photoshop.

Image

Dhe nuk është hera e parë që kjo gjë ndodh në familjen Kardashian. Ndoshta është të kuptojnë që momentet e bukura shijohen siç duhet dhe pa modifikime të ngarkuara.

Image

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here