Elegante dhe shumë seksi, kështu duken në këtë foto motrat Istrefi që tashmë janë bërë të famshme.

Por konktretisht këtu kemi këngëtaren Nora Istrefi dhe motrën e saj Nitën, të cilat sipas edhe shumë fotove të tjera që kishin publikuar në rrjetet e tyre sociale, dhe duket se janë realizuar nga Iphone, ato kanë vendosur që të qëndrojnë vetëm në plazh.

Por motrat VIP, ndoshta edhe ia kanë kaluar kaq mirë këtë verë që shkoi, saqë nuk duan ta harrojnë kaq shpejt dhe nuk po iu besojnë ditëve më të freskta që kanë ardhur.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here