Motrat Gjoni , plot elegancë dhe sharmKoha duket sikur ka ndalur për motrat Gjoni.

Inisi dhe Ingridi karakterizohen nga një sharm dhe elegancë e veçantë.

Inisi nëna e Coco Antonel dhe Ingridi nëna e Paridit, nuk kanë ndryshuar aspak nga ato vajzat e atëhershme, të para disa viteve.

Asgjë nuk mund të mposhtë genin “Gjoni”, kur vjen fjala për bukurinë. Puna, karriera e gjatë dhe rritja e fëmijëve nuk e kanë zbehur bukurinë e tyre!

Motrat Gjoni , plot elegancë dhe sharm

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here