Ka qëndruar në hije për disa vite- me qëllim që t’i përkushtohej familjes, por tani ka ardhur momenti…

Motra e vogël e Mihrije Brahës, Lora, po përshfaqet perhere e me shume ne skenen muzikore, ne krah te se motres, te cilen tanime e ka dhe “rivale”.

Te talentuara dhe po aq seksi sa te konkurojne cdo 20 vjecare, te dyja kane performuar se bashke ne disa ambiente me muzike live, duke vene ne dyshim te pranishmit se cila prej tyre eshte me seksi.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here