Modelet më të fundit të të brendshmëve nga Megan Fox kanë arritur.

E megjithëse karrierën si aktore e ka lënë pak anash, për shkak të dështimeve të shumta, Megan megjithatë shfaqet shumë seksi në fotosesion për këto të brendshme, përcjell Gazeta Express

Ajo pozon në koleksionin më të ri për vjeshtë, ndërsa në një nga thëniet për këtë kampanjë thotë: “Ajo çfarë shpresoj të bëj.. është t’i jap grave fuqinë për t’u dukur dhe për t’ ndjerë mirë”.

Ky është koleksioni i radhës i Megan për “Frederick’s Hollywood”, ndërsa ajo thotë se ka dëshirë që ta bëjë koleksionin e saj sa më të qasshëm për të gjitha femrat.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here