Morena Taraku kopjon Rihanna-nRihanna ka inspiruar jo pak por shumë personazhe shqiptare. Përveç Bora Kokëdhimes edhe Morena Taraku ka një tatuazh si Rihanna, në mes të gjoksit, një perendeshë egjiptiane e quajtur Isis.

Por në ndryshim nga dy të tjerat gjoksi i Morenës është shpërthyes dhe kush e ka mendjen tek tat tatuazhi në këtë rast?

Morena Taraku kopjon Rihanna-n

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here