Në një fushatë publicitare për Helena Rubinstein, Demi Moore duket në formë mjaft të mirë, pavarësisht periudhës së vështirë që po kalon për shkak të divorcit, anoreksisë dhe abuzimit me ilaçet.

Por duket se kjo formë e shkëlqyer e aktores është vetëm meritë e Photoshop-it.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here