Ashton Kutcher nuk brengoset fare për çështjen e të pasurit fëmijë me bashkëshorten e tij 47-vjeçare Demi Moore, e cila sipas tij është gjenetikisht e çmendur.

Çifti ende është i pasigurt se a duhet të bëjë edhe një fëmijë, kur dihet se Moore është në moshë, por fakti që vajzat e saj janë të rritura dhe të pavarura, i japin mundësi Kutcherit që të bëhet baba i një fëmije dhe për këtë ai nuk sheh pengesa.

“Mendoj se bashkëshortja ime është gjenetikisht e çmendur…nuk brengosem aspak”, deklaroi Kutcher për emisionin Nightline.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here