Moodform Mission padit NaominShoqeria amerikane e kozmetikes “Moodform Mission” ka hedhur ne gjyq top modelen me ngjyre Naomi Kempbell pasi nuk ka respektuar pagesat per parfumet e saj.

Shoqeria e akuzon venere e zeze se pej thuajse dy vitesh nuk ka kryer asnje pagese ashtu sic eshte parashikuar ne kontraten e nenshkruar mes paleve.

“Moodform Mission” pranon se Kempbell ka paguar nga viti 2001 deri ne fillim e 2008 me pas pagesat jane nderprere dhe per kete pritet te kerkoje nje demshperblim miliona dollaresh.

Padia eshte depozituar ne gjykate nderkohe qe ende nuk eshte caktuar nje date e sakte e gjyqit, i cili megjithate nuk pritet te nise kete vit.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here