Për një vit 270 filma, e gjitha e paketuar në një triler gjashtë minutash. Kujtoni filmat e vitit të kaluar. Sa prej tyre i keni parë?

Në montazh janë të përfshira të gjithë bllokbasterët e vitit që po kalon, nga “Ajron men”, “Rrjeti social” dhe “Zanafilla” deri te “Pilla 3D”… listën e plotë me titujt që janë të përfshira në trilerin mund ta shikoni këtu

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here