Këngëtarja e mirënjohur shqiptare Monika Salihu, nuk e ka harruar sportin e Karatesë, në të cilin e ka fituar edhe brezin e zi. Ajo të dielën ishte e ftuara speciale e ish klubit të saj Forca nga Shkupi.

Salihu nuk fshehu emocionet e saja dhe njëkohësisht iu  falënderuar trajnerin Muharem Imeri për ftesën e bërë. Ndryshe, atë ditë u zhvillua provimi për brezat.

Monika në një takim me gazetën “Zhurnal plus” nuk zbuloi asgjë sa i përket karriesrës së saj muzikore, duke dashur që planet e saja të ngelen surprise për ardhuruesit e saj.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here