Monika Synytcz modelja më seksi e momentit Polaket dihet se janë prej femrave më seksi në botë krahas femrave shqiptare.

Megjithatë, do t’i harroni për një moment shqiptaret kur t’i shikoni fotot më poshtë.

Ajo është Monika Synytcz dhe përkundër faktit se nuk është e njohur, ajo ka marrë shumë oferta reklamuese.

Monika Synytcz modelja më seksi e momentit

Monika Synytcz modelja më seksi e momentit

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here