Monica Belluci më seksi se kurrë Monica Belluçi ka pak vite që ka mbushur 50 vjeç dhe ka dy vajza, Deva 10 vjeç dhe Leonie, 5 vjeç me – ish bashkëshortin Vincent Cassel.

“Unë i dua femrat. Mes nesh ka një dialog të heshtur dhe kuptohemi shumë mirë.

Në jetë kam bërë gjithçka për të përjetuar pasion, ndaj dhe vajzat i kam lindur në moshë të madhe”, thekson Monika Bellucci për Chi.

Monica Belluci më seksi se kurrë

Filmi i rradhës ku do të luaj aktorja është “Spectre”.

Monica Belluci më seksi se kurrë

 

Monica Belluci më seksi se kurrë

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here