Momenti që e mërziti shumë Adelina ThaçinAdelina Thaçi ju ka gëzuar kalimit më sukses të seancës ndaj burrit të saj që është në luftë kundër një sëmundje të rëndë, por në një moment ajo është ndier e mërzitur

Kjo për shkak se këngëtarja artistike nuk ka arritur që të shkojë në koncertin e dy vajzave të saj të fundvitit në kopshtin e fëmijëve.

Ky sigurisht ishte një moment që e mërziti nënën e dy vajzave, megjithatë ajo i ka uruar dy vajzat e saj me fjalët më të mira të mundshme.

Momenti që e mërziti shumë Adelina Thaçin

“Të dashtuna, Fiona dhe Melisa, edhe pse në pamundësi me qenë nana dhe babi në koncert për festën e fundvitit të organizuar në qerdhe, e që ishte e vështirë për ne mosprezenca jonë, urojë që rruga e juaj të ndriçojë përjetë me shëndet, fat e gëzime”, ka shkruar Thaçi.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here