tikamarkAjo është një nga modelet më të suksesshme shqiptare që jeton në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, por shumë pak e dinë që Tika Camaj është gjithashtu e martuar. Martesa e saj nuk e ka penguar aspak në realizimin e ëndrrës dhe të shëtisë botën anembanë, saqë më herët edhe nuk ka pasur kohë të prezantojë bashkëshortin e saj.

Mark quhet djaloshi i cili është i martuar me modelen seksi Tika Camaj, e cili me sa duket nuk e pengon të merret me profesionin e saj. Tika deri më tani ka treguar që, përveçse është vajzë e bukur dhe seksi, është dhe e talentuar. Ka qenë pjesë e garës për ”Victoria Secret”, si dhe pjesmarrëse në disa videoklipe të këngëtarëve të njohur në Amerikë.

Burimi: vipat.info

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here