Një aktore italiane ka premtuar akt seksual për secilin person që voton “Jo” në referendumin e ardhshëm në Itali, për ta ndryshuar pushtetin e Parlamentit të vendit.

Paola Saulino, 27-vjeçare, e cila jeton dhe punon në Los Angeles, ka premtuar se do t’i japë dhuratë secilit politikan që voton kundër reformave kushtetuese të dielën më 4 dhjetor, transmeton Express.

Votuesit italianë do të votojnë në një referendum për të ndryshuar ose jo kushtetutën italiane në mënyrë që të reformohen pushtetet dhe zgjedhja e Parlamentit.1 2 3 4 5

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here