kroateModelja e famshme kroate, Nina Moric e ka bërë shqiponjën për respektin që ka ndaj shqiptarëve. Nina shihet duke mbajtur duart “kryq” për të bërë shqipen nga Kroacia.

Nina llogaritet si një nga femrat më të bukura kroate ndërsa ka qenë pjesë e kompanive të famshme si Armane, Versace, Elite dhe Roberto Cavalli.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here