163201Një yll i filmave porno ka deklaruar se gjokset e saj mund ta vrasin, pasi janë fryrë së tepërmi. Elizabeth Starr kishte bërë zmadhim gjoksi 15 vite më parë për të ndihmuar karrierën por tashmë shprehet se jeta e saj është shkatërruar për shkak të gjoksit “gjigand”.

Mjekët i kanë rekomanduar që të bëj një ndërhyrje kirurgjikale të dyfishtë në vend që të mbajë dy impiantet e saj që mund të jenë fatalë për jetën.

Por nëna e dy fëmijëve e cila ka bërë 63 ndërhyrje estetike thotë se ajo nuk mund të përballojë ndërhyrje të tjera kirurgjikale pavarësisht se rrezikohet nga mpiksja e gjakut dhe infeksionet çka do të thotë fund për karrierën e saj.

163202 163203 163204

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here