KosovaNë Kosovë ka femra tejet të bukura, gjë që është pranuar nga të gjithë. Bukuria e femrës kosovare është dëshmuar ndër vite dhe s’ka dyshim që tiparet e vajzave tona janë tejet të veçanta, shkruan “Kosovarja”.

Ka kaq shumë femra të bukura që duan që burinë e tyre ta konfirmojnë edhe në konkurse të ndryshme garuese. Në vend mbahet “Miss Kosova”, që në të vërtet është një komepticion privat, por i aprovuar nga Ministria e Kulturës. “Miss Kosova” është ndoshta opsioni më i mirë, por jo më i miri i mundshëm dhe arsyet dihen. Shpallja miss e një argjentinase la shumë pa kënaqësi, e aq më tepër kur ajo dështoj të plasohet mirë në “Miss Universe”, shkruan “Kosovarja”.

A e vlen të mbahet edhe më tej “Miss Kosova”?

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here