Përvec bikinit dhe veshjeve të tjera për kandidatet e Miss Botës 2011 veshja ideale është edhe me veshje të zakonshme.

Vajzat kanë sfiluar në kanalet e Cambridge përpara se të marrin pjesë në konkursin ndërkombëtare të bukurisë, që do të mbahet në 6 nëntor Londër.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here