Një sfilatë me bikini ndryshe nga të tjerat është zhvilluar në Houston, Texas, SHBA. Është zhvillzar konkursi për gruan shtatzënë më të bukur.

Përse duhet të rrish në shtëpi kur je shtatzënë , mund të bësh edhe gjëra që të argëtojnë dhe kështu ka qenë dhe kjo sfilatë për këto nëna të ardhshme, të cilat me krenarinë më të madhë kanë treguar trupin e tyre shtazënë.

Ato përvece kanë sfiluar kanë bërë dhe performanca në skenë duke treguar se shtatzania nuk të pengon të bësh gjëra. Fituesja e cmimit të parë ka marrë 800 dollarë, një apartat fotografik dixhilat dhe një tratim për zbardhje e dhëmbëve./BalkanWeb/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here