Njëra prej gjërave që asnjëherë nuk guxoni as të mendoi t’i thoni një gruaje që është e trash, posaçërisht nëse bëhet fjalë për zonjën e parë të SHBA-së.

Por me këtë nuk pajtohet kongresmeni Xhim Sensenberner i cili ka marrë guximin që publikisht të tregoj se bashkëshortja e kryetarit Barak Obama ka vithe të mëdha  dhe me atë ajo është shembull i keq për popullatën e re në SHBA.

Është e njohur se trashësia është problem numër një në SHBA ndërsa Sensenbreber konsideron se liderët e shtetit duhet ta nxisin popullin të udhëheqë jetë të shëndetshme dhe të kenë një trashësi optimale.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here