Mishele ObamaMishele Obama rrefehet per jete e saj bashkeshortore ne pas zgjedhjes se Barak si president i Shteteve te Bashkuara e Amerikes.

Ne nje interviste per gazeten “New York Times” Zonja e Pare ka folur per luhatshmerine e marteses se saj dhe kahun e ndikimit te zgjedhjes se bashkeshortit si shef i Shtepise se Bardhe.

“Veshtiresite dhe sfidat e marteses sone nuk kane ndryshuar dhe nuk do te ndryshojne vetem per faktin qe kemi ndryshuar adrese. Sigurisht qe tronditje kane te gjithe ne jeten e tyre bashkeshortore.Ndersa ndikimin e zgjedhjes se Barak si president nuk mundem ta dalloj”, eshte shpehur Mishele ne intervisten e saj.

Jeta bashkeshortore deh familjare e Obamave ka qene disa here ne qender te vemendjes se gazetave te ndryshme, ku kulmi arrit deri sa te ndiqej edhe jeta e perditshme e qenit te familjes, Bo. /tch/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here