Mirsa Kërqeli prezanton bashkëshortin dhe të birinMirsa Kërqelin të gjithë padyshim që gjithmonë do mbajmë në mend për këngët e saj si ‘Djaloshi im’,’Buzën mbi buzë’,’Punë e madhe’ etj. Të cilat padyshim që kanë qenë hit i kohës kur edhe janë lancuar.

Ajo ka ca vite që I ka dhënë fund beqarisë duke u martuar me një djalosh,I ashtuquajtur Granit dhe si rrjedhojë e kësaj ajo pauzoi në karrierën e saj muzikore.
Gjithashtu një arsye tjetër ishte edhe momenti kur erdhi ne jetë,Tiari,djali I Mirsës,I cili e shëndrroi atë për herë të parë në nënë.

Ndonëse iu rikthye muzikës përsëri,ku erdhi ne bashkëpunime si me Armend Shabanin si dhe së fundi me Alban Mehmetin,kanë kaluar rreth një vit që kur këngëtarja nuk ka dalur me ndonjë projekt muzikor.
E duket se roli I saj si nënë është ajo që vlen dhe peshon më së shumti në jetën e saj tashmë.Ajo gjithashtu publikon vazhdimisht imazhe me djalin e saj,Tiarin,ku mes të tjerash mund të vërejmë që është një nënë shumë e përkushtuar./Prive/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here