Këngëtarja kosovare Mirsa Kërçeli e irrituar nga shumë ngjarje në vend, ajo me plotë bindje ka thënë se nuk do ta falte kurrë tradhtinë.

Ndonëse tradhtia të ndodhte pas shumë vitesh martesë, përsëri nuk do ta falte. Ajo mendon se një lidhje e fortë nuk mund të kaloj në tradhti, mirëpo nëse do të ndodhte atëherë tradhtia thotë se nuk falet.

“Për vet faktin se çdo ditë e më shumë po dëgjoj lloj-lloj intrigash dhe ngjarje jo të mira në mes çifteve, kam ardhur në përfundimin se tradhtia nuk falet. Unë personalisht nuk do të mund ta falja kurrë të fejuarin tim nëse më tradhton”, ka thënë ajo për ‘Zëri’.

Sipas Mirsës nëse një tradhti falët njëherë, ajo mund të përsëritet për të dytën herë, andaj më mirë preferon të mos fal fare se sa të falë një herë. Mirsa lutet që tradhtia në mes çifteve të ë pakohet çdo ditë e më shumë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here