emi mësuar që albumi fotografik i ciftit diten e dasmës të tregojë nusen me një pamje të pastër dhe të pafajshme.

Mirëpo, Mirjeta… banore e reality show “Big Brother”, megjithëse organizoi një dasmë me traditë shqiptare, kete traditë e theu krejtësisht.

Fotot e albumit te dasmës e tregojnë atë një nuse seksi me fustan të zi të shkurtër dhe me zinxhirin hapur duke puthur të shoqin.

Mirjeta në kete foto gjysmë erotike ka thyer jo vetëm traditen, por ka hapur trendin e nuseve seksi dhe transgresive.

Po kështu Mirjeta ka organizuar nje “Pool party” festë të çmendur në pishinë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here