Mirjam Cani është nga ato këngëtaret që kur vjen puna tek grimi, mjaftohet vetëm me një shkëlqyes.

Dhe mbi të gjitha preferon xhinset dhe të pambuktat. Por skena e do ndryshe.

Dhe atëherë ajo shndërrohet në atë vajzën joshëse që e njohim të gjithë. Ajo thotë se në jetën e përditshme më pëlqen të vishem sportive.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here