Këngëtarja Miriam Cani ka bërë një set të ri fotografik, me fotografin e mirënjohur Fadil Berisha. Cani vjen si gjithnjë shumë e ëmbël dhe plot sharm në këtë sesion të ri fotografik. E mrekullueshme…

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here