Miranda Kerr tërheqëse në kopertinën e Cosmopolitan Ajo më nuk është e panjohur për të shkëlqyer në ballinat e revistave.

Dhe Miranda Kerr ka shkuar me një foto të përsosur edhe njëherë duke pozuar për revistën e Cosmopolitan Australia.

32 vjeqarja ka dhënë një shikim mjaftë tërheqës para kamerës ku tregoj edhe njëherë trupin e saj të famshëm.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here