Me një palarin rreth qafës dhe me një kamxhik në dorë, me sytjenë gjysme-transparente, dhe me sytë joshës, tregon stilin e veshjes për kamerat.

Ndërsa imazhet do të bëj shumë zemra të këndojnë, Miranda ka lan të kuptohet se një karrierë pop mund të jetë në horizont.

Ajo I tha menaxherit “un dua të këndoj” dhe kam shënuar një rekord, e mbulon pak ne origjinalitet me miqtë, un nuk kam shkruar ndonjë këngë”.

Miranda Kerr dhe Orlando Bluum u bën prind ne shkurt të vitit të kaluar,e pyetur se a do të donte fëmijë tjetër ajo u përgjigj “un mendoj, se po, por të kesh fëmijë është një përvojë e pabesueshme”

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here