Ju kujtohen ndoshta këta djem. Ata janë dy nga antarët e grupit Blue.

Ata si duket vazhdojnë të jenë miq të mirë me njëri tjetrin, pasiqë janë parë bashkë duke u kënaqur në pishinë.

Ka kohë që nuk kemi dëgjuar një këngë nga grupi Blue, shkruajnë magazinat amerikane, por fotografitë e publikuara nga Simon Webbed dhe Duncan James, vërtetë na kanë ngjallur nostalgji për ti parë ata bashkë, jo në një pishinë, porn ë një këng.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here