Shpesh i kemi parë bashkë, qoftë në jetën e përditshme, por edhe si bashkëpunëtorë në evenimente të ndryshme që lidhen direkt me modën ose televizionin.

Por, dje ajo që ra në sy gjatë diskutimeve të shumta në rrjetet sociale, ishin komentet që ngrinin dyshime rreth “miqësisë” së Bledi Strakoshës e Joni Peçit.

Komentet ishin aq të forta, sa të mendosh që çdo gjë ishte publike, duke komentuar se mes tyre mund të ketë më shumë sesa një miqësi të zakonshme. Shumë kanë komentuar se ajo që mund të quhet paksa e paragjykuar në Shqipëri, pra një lidhje dashurore mes dy personave të njëjtit seks, ka shumë mundësi të jetë e vërtetë.

Gjithsesi, nëse Bledi dhe Joni, nuk kanë pranuar gjithçka mes tyre, e gjithë kjo mbetet thjesht një thashethem rrjetesh sociale.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here