Ylli australian,Dannii Minogue thotë se asaj i pëlqen fakti se është e shkurtër me trup, pasi është më komforte në aeroplan.

Dannii Minogue e cila tash është fytyrë e martës britanike ‘Marks and Spencer’, së fundi ka pasur detyrën e saj të parë si modele dhe është kënaqur kur ka zbuluar se ishte më e vogla se të gjitha yjet tjera që kanë modeluar.

“Ishte sikur në fotografi të shkollës. Të gjithë fëmijët e vegjël dalin në ballë. Gjenet Minogue janë të mira për shumë udhëtime me aeroplanë, mund të rrasesh mirë në karrige, por për gjëra vertikale, gjithmonë kam nevojë për ndihmë”, ka thënë Danii.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here