Të martën mediat amerikane raportuan se Nicki Minaj ishte në qendër të një incidenti në një hotel të Dallasit kur një mashkull ishte supozuar se e ka goditur në fytyrë. Mirëpo, reperja tani e ka mohuar rastin në fjalë.

Pasi policia e Dallasit dha verzionin e saj mbi ngjarjen, që dallon totalisht me pohimet e TMZ, është edhe vet protagonistja ajo që është distancuar nga këto raporte.

“Fakti se dikush më ka goditur dhe ka ikur nga vendi i ngjarjes e bën atë të pa besueshme”, ka thënë Minaj.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here