Mimoza Kusari-Lila: Gjakovarëve për humor askush nuk ia kalonMimoza Kusari-Lila u ka bërë thirrje të gjithë qytetarëve anembanë se kanë një arsye më tepër për ta vizituar gjatë javës së ardhshme Gjakovën.

Kjo për faktin se më datën 31 fillon festivali i filmave komik dhe se për këtë zhanër filmik, sipas kryetares së Gjakovës, nuk ka si gjakovarët.

“Ma mirë se me shikuar debate politike komiko/tragjike, vizitoni Komedia Fest në Gjakovë. Për hajgare, ironi dhe shpoti ja kemi pas dorën gjithmonë, këtë s’munden me na mohu, sa ja kemi qëlluar nuk e di, por mu mundu jemi mundu. Bëni më të hareshme mbrëmjet tuaja me KomediaFest”, ka shkruar në Facebook, Mimoza.

Ndryshe është shpalosur edhe programi artistik, i cili do të zgjatë një javë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here