Mimoza, vajza që u bë e njohur nag BB, thotë se nuk sheh asnjë ndryshim mes djemve të Prishtinës dhe atyre të Tiranës.

Nga njohjet që ka mundur të bëjë, i rezulton se realisht midis dy grupeve, djemve të Prishtinës dhe të Tiranës nuk ka asnjë ndryshim. Janë absolutisht të njëjtë në çdo aspekt.

Ndërkaq sa i përket anës materiale në një dashuri, ajo thotë se për të nuk është aspak e rëndësishme.

E rëndësishme është ndjenja që do të ketë për personin, raporti i tyre dhe gjithçka mes tyre. Për sa i përket lekëve dhe anës materiale ato janë sigurisht të dorës së dytë, për të mos thënë asgjë.

A mendon mimoza se e ke zgjatur shumë pa një lidhje të vërtetë? „Po. Mendoj se e kam zgjatur me shumë se sa duhej“,shprehet ajo.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here