Mimoza dhe Tuna paraqiten me veshje të njëjtëParaqitje skenike e Tunës në Kënga Magjike dhe paraqitja në ‘E Diela Shqiptare’ duket se i ka pëlqyer shumë Mimoza Shkodrës.

Prandaj, ajo u inspirua dhe me veshje të njëjtë u paraqit në ‘Op Labi Party’, shkruan lajmi.net

Në disa fotografi të bashkuara, shihet qartë se në pjesën e lartë të bluzës, Mimoza e ka sikurse e ka Tuna.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here