Miley Cyrus dhe Liam HemsworthMiley Cyrus dhe Liam Hemsworth duket se nuk janë as afër ndarjes.

Sipas një raporti të HollywoodLife, dyshja nuk mund të ndahen nga njëri tjetri, as emocionalisht e as fizikisht.

“Ata do të jenë së bashku edhe për shumë kohë, pasi Miley me entuziazëm tregon se seksi mes tyre ende është spektakolar”, ka thënë burimi.

Së fundi u raportua se Miley dhe Liam e kanë shtyrë datën e martesës pasi menaxherët e tyre i kanë urdhëruar të mos nguten për t’u martuar.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here