Miley Cyrus nudo për Paper Kim Kardashian shkaktoi stuhi në internet me kopertinën e saj në revistën Paper.

Dhe tani është Miley Cyrus ajo që po kërkon të marrë vëmendje duke u shfaqur tërësisht nudo për këtë revistë.

22-vjeçarja ka synuar të shokojë sërish teksa ka pozuar nudo me një derrkuc

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here