Miley Cyrus na surprizon sërish!Miley Cyrus performoi në iHeart Radio Fastival bashkë me një emër shumë të njohur të muzikës siç është Billy Idol.

Miley ka publikuar disa foto bashkë me Billy-n gjatë performances së tyre të këngës “Rebel Yell”.

Ajo që na ka bërë përshtypje përveç bashkimit të këtyre dy këngëtarëve, është fakti se Miley është e veshur e gjitha në lëkurë, dhe siç ka deklaruar në Instagram, ajo është tërësisht vegane.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here