Miley ka pranuar në një intervistë se ajo dhe i fejuari i saj, Liam nuk bëhen xhelozë për njëri tjetrin për rolet e tyre romantike në filma, por tregon gjithashtu se çfarë do ta bënte atë të ndihej jo rehat!

Miley Cyrus nuk do ta mbyllë llogarinë e tij në Twitter edhe pse Liam Hemsworth ka kërkuar diçka të tillë, por ajo pranoi se ka refuzuar një rol i cili mund ta bënte atë të ndihej keq.

“Ka diçka, por sështë aq e madhe. Por ne jemi të fejuar, dhe duket sikur kështu do të jemi gjithmonë. Unë kam hedh një skriptë ku më propozohej të isha më shumë intime sesa që duhet dhe mendova se kjo do ta stresonte atë.Që të dy mundohemi për këtë lidhje”, tha ajo.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here