Aktorja e filmit “Hannah Montana” (17) insiston se është shumë fetare por nuk ka nevojë për të shkuar për çdo të diele në Kishë për ta dëshmuar përkushtimin e saj ndaj fesë.

Nuk është e nevojshme që ta definoni besimin duke shkuar për çdo të diele në Kishë”, tha ajo. “Sepse tani kur shkoj në Kishë, me duket sikurse jam në emision televiziv. Gjithmonë ka kamera jashtë. Por, lutem shumë gjatë ditës”.

Ta bëj të qartë – jam e krishtere dhe Krishti me mbron. Ai me ka bërë të jem këtu ku jam. Dhe çdokush duhet të besoj dhe atë më tërë qenien e vet. Fatmirësisht, nuk mund të ndikoj të njerëzit që të ndjekin hapat që unë ndjek, pasi që nuk është punë e imja t’ju tregoj njerëzve se çka është mëkat e çka jo!”.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here