Miley Cyrus u bë idhull i të rinjve me rolin e saj në serialin “Hannah Montana”, ndërsa kulmin e famës e arriti si këngëtare.

Mirëpo, veprimet e saja kundërthënëse, bënë që ajo të ishte gjithmonë në qendër të vëmendjes dhe të zhdukte atë imazhin e “vajzës së mirë” që e kishte ndërtuar nga aktrimi në serinë e Disneyt.

Jau sjellim disa prej momenteve më kundërthënëse të aktores dhe këngëtares në publik në vitet e fundit (duke anashkaluar ekspozimin dhe provokimin e tepruar në video muzikore apo në pozimet për revista të ndryshme).

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here