Miley Cyrus tashmë ka filluar të mendojë për të filluar familjen e saj.

Ylli i “Hannah Montana”, e cila së fundi zbuloi fejesën me të dashurin Liam Hemsworth, është e paepur të ketë shumë fëmijë.

“Ajo vërtet dëshiron të ketë një grumbull me fëmijë, meqë ajo ka shumë vëllezër dhe motra”.

“Ajo dëshiron të njëjtën gjë kur të bëhet nënë. Ajo dëshiron fëmijët të jenë të gjithë të saj, dhe kjo mund të ndodhë një kohë më të gjatë pas martese, pasi ajo e do trupin e saj dhe dëshiron të kalojë ca kohë duke qenë ‘grua e nxehtë’”, ka thënë burimi.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here