Ish-aktorja e serisë “Hannah Montana”, Miley Cyrus, mendon se seksi është gjë e bukur dhe duhet të shijohet njëjtë nga të gjitha palët e përfshira.

Aktorja është e dëshpëruar nga mënyra se si shumë femra e shohin aktin seksual, dhe të cilat mendojnë se kjo gjë është një shërbim për meshkujt.

Vajza të cilat vërtet e bazojnë vlerën e tyre në favoret seksuale që mund t’ia bëjnë dikujt, kjo më bën të dëshpëruar. Pasi seksi në fakt është gjë e bukur”, ka thënë Cyrus, duke shtuar se prindërit nuk duhet të ngurrojnë t’i edukojnë fëmijët rreth seksit.

“Fëmijët kanë televizor, andaj e dinë se çfarë është seksi. Andaj edukoni ata dhe lejoni ta kuptojnë… është gjë e bukur, dhe është magjike, dhe është kështu kur ju lidheni me dikë”.

“Dhe nuk është se sa vlen ti. Vlera juaj nuk bazohet në këtë, ju vleni në bazë të asaj se si ndjeni për veten”, ka shtuar më tej 19-vjeçarja. /

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here